datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Turisztikai Portál Önkormányzati Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Ötvenezren keresték fel az idei Utazás kiállítást

Mintegy ötvenezer érdeklődő kereste fel csütörtöktől vasárnapig a budapesti 35. Utazás kiállítást és kísérőrendezvényeit - közölte az előzetes adatok alapján a Hungexpo sajtóosztálya vasárnap este az MTI-vel. A térség legjelentősebb turisztikai vásárán, hajókiállításán, karavánbemutatóján és az ezekhez most már hagyományosan kapcsolódó Bringaexpóján ezúttal 22 ország több mint 500 kiállítója vonult fel 22 ezer négyzetméternyi kiállítási területen.A rendezvény díszvendége Lengyelország és Debrecen volt, kulturális díszvendégként pedig a 110 éves halasi csipke szerepelt. Az idei londoni olimpia jegyében külön pavilont szenteltek a magyar olimpiai múltnak és jövőnek.

20120301utazas02.jpg


A kiállítóknak megrendezett "legjobb attrakció" verseny győztese a Lastminuteszalloda.hu lett, amely az elmúlt időszak zenei felfedezettjeit vitte el a látogatóknak. A második helyen Paks végzett tematikus napi programjaival, a harmadik helyen pedig Békéscsaba a kolbászkülönlegességeivel - közölte a Hungexpo sajtóosztálya.
A hajókiállítás idei attrakciója a katamaránbemutató volt, a díszvendég pedig a Fertő tó, míg a kempingezők a lakóautók választékába kaptak betekintést.
A 2013-as Utazás kiállítás február 28. és március 3. között lesz a Hungexpón.

 20120301utazas01.jpg

A kiállításon Sopront szállodái népszerűsítették és igyekeztek látogatót vonzani a városba. Az érdeklődők városi térképek, programok és kékfrankos után érdeklődtek, melyet a soproni tourinform irodától vagy a soproni szállodáktól meg is kaptak.

 

MTI-sopron.hu

2012. március 6. / Közéleti események