datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Turisztikai Portál Önkormányzati Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Iskolai évzáró a Széchenyiben

A jó teljesítményt nyújtók eredményeiből mindenki profitál: a tanulók, az iskola és a város is - mondta a Széchenyi Gimnázium évzáróján Sopron polgármestere.Az idei tanévzárók sorában ma megtartotta évzáróját a Széchenyi István Gimnázium is.

 

szechenyi01.jpg

A nyári szünet előtt Szabó Miklós igazgató értékelte az elmúlt tanévben végzett munkát. Az iskola diákjai számos tanulmányi versenyen, sok szakterületen öregbítették az iskola és a város jó hírét. Az intézményvezető értékelőjében arról is beszélt, hogy a jó iskola nem bezár, hanem szabadságra nevel, azért, hogy felvértezve az iskolában szerzett tudással a fiatalok azt hasznosítani tudják annak a kretívitásnak köszönhetően, amely a szabadságban kibontakozhat, és amiről az iskola diákjainak tanulmányi- és versenyeredményei tanúskodnak.

 

szechenyi02.jpg

Az évzáró ünnepségen dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere köszöntötte a város nevében a Széchenyi Gimnázium diákságát és pedagógusait. Azt kérte, hogy a kitűnő eredményeket elért tanulók legyenek példaképei az utánuk jövőknek. A díjazottak teljesítményéből mindenki profitál a tanulók, az iskola és a város is. Az eredmények példát mutatnak ahhoz, hogy mit lehet elérni vagy túlszárnyalni. Az iskolai évek alatt megszerzett tudás, elért eredmények elkísérik egész életüket és meghatározzák azt – mondta dr. Fodor Tamás.

 

szechenyi03.jpg

A város polgármestere köszöntőjét követően átadta az iskola legrangosabb díjait és a város elismerését is az arra érdemes diákoknak.

 

szechenyi04.jpg

.

szechenyi05.jpg

sopron.hu

2014. június 25. / Kultúra