datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Turisztikai Portál Önkormányzati Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Figyelmeztető figyelemfelhívás magánszemély adózók részére az építményadó és a magánszemélyek kommunális adója második félévi befizetési határidejére

Tisztelt Adózók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az építményadó és a magánszemélyek kommunális adója II. félévi összegének befizetési határideje:

2023. szeptember 15.

Magánszemélyek részére a II. félévi fizetési kötelezettségük teljesítéséhez szükséges csekkeket az I. félévben megküldött adószámla értesítővel postáztuk, így szeptemberben külön értesítést nem fognak kapni.

Annak az adózónak, aki megfizette a teljes éves adó összegét, nincs teendője. Aki a második féléves adó összegét nem fizette meg, az a fenti határidőig fizetheti meg pótlékmentesen.

Az az adózó, akinek valamilyen okból kifolyólag nem áll rendelkezésére a már korábban megküldött sárga csekk a befizetés teljesítéséhez, az Önkormányzati adócsoportok titkárságán a (99) 515-148-as telefonszámon, vagy az ado@sopron-ph.hu e-mail címre írva kérhet.

Az aktuális adószámláját minden ügyfélkapuval rendelkező Adózó megtekintheti az Elektronikus Önkormányzati Portálon - https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap - ahonnan lehetőség van bankkártyával adófizetést indítani és egy tranzakcióval több adószámlán fennálló tartozást is befizetni tranzakciós díj nélkül.

Fizetési kötelezettségét banki átutalással is teljesítheti, ebben az esetben a közlemény rovatban kérjük a könyvelési azonosítóját vagy az adóazonosító jelét feltüntetni.

Előre is köszönjük szíves közreműködésüket.

                                                                                                                              Dr. Sárvári Szabolcs

                                                                                                                                              jegyző