Nyomtatás

Pályázati felhívás Sopron Megyei Jogú Város Civil Szervezeteinek Támogatására

 

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Sopron Megyei Jogú Város pályázata civil szervezeteinek támogatására


Pályázat célja: Soproni civil szervezetek támogatása nem önkormányzati pályázatokhoz szükséges pályázati önrész biztosítása céljából.

Pályázhatnak: Sopron városában működő civil szervezetek, melyek tevékenységi körébe tartozik a pályázatban feltüntetett cél.

A pályázati alapra nem pályázhatnak pártok, a helyi választási bizottságnál nyilvántartott azon szervezetek, melyek az adott választási ciklusban országos és helyi képviselő jelöltet állítottak, támogattak vagy képviselővel rendelkeznek.

 

Pályázati feltételek, csatolandó dokumentumok:

 

Egyéb feltételek és információk:

 

A pályázatot nyomtatott formában, 1 példányban, személyesen vagy postai úton valamennyi szükséges melléklettel együtt kell benyújtani Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Osztályához (9400 Sopron, Fő tér 1.)

 

A pályázat beadható: 2019. március 11. - 2019. október 31-ig

 

A benyújtott pályázatokról a Kulturális és Oktatási Bizottság, alapítványok esetében a Közgyűlés dönt a beadást követő 60 napon belül. A döntést követő 8 napon belül a pályázók írásban kapnak értesítést. A döntés ellen nincs jogorvoslati lehetőség.

 

A támogatás felhasználásáról, az elszámolás módjáról, a dokumentálás formájáról a pályáztató a pályázóval szerződést köt.


A pályázathoz kapcsolódó dokumentáció teljes körű kitöltéséről, illetve a pályázat célkitűzéseiről részletes felvilágosítás a Humánszolgáltatási Osztálynál kérhető.

(Tel: 99/515-216, e-mail: baloghne.filipp.beata@sopron-ph.hu)

 

A pályázati dokumentáció letölthető a www.sopron.hu honlapról.

 

 

                    Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének

                        Kulturális és Oktatási Bizottsága

 

 

Mellékletek:

 2019. március 11. / Pályázati támogatások