Nyomtatás

Pályázati felhívás - Sopron Megyei Jogú Város pályázata Testvérvárosi Kapcsolatok Támogatására

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Sopron Megyei Jogú Város pályázata testvérvárosi kapcsolatok ápolásának támogatására


Pályázat célja: A testvérvárosi és partnervárosi kapcsolatok ápolása, építése keretében rendezvények, találkozók, cserekapcsolatok, programok szervezését, lebonyolítását vállaló szervezetek erre irányuló tevékenységének támogatása. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek a város hivatalos testvérvárosi programjaihoz csatlakoznak.

 

Pályázhatnak: Sopron városában működő közösségek, egyesületek, intézmények és más soproni természetes vagy jogi személyek, akinek cégbírósági vagy más nyilvántartási kötelezettségük van, és tevékenységi körükbe tartozik a pályázatban feltüntetett cél.

Pályázati támogatásra nem pályázhatnak pártok, a helyi választási bizottságnál nyilvántartott azon szervezetek, melyek az adott választási ciklusban országos és helyi képviselő jelöltet állítottak, támogatottak vagy képviselővel rendelkeznek.

Pályázati feltételek, csatolandó dokumentumok:

 

Egyéb feltételek és információk:

 

 

A pályázatot nyomtatott formában, 1 példányban, személyesen vagy postai úton valamennyi szükséges melléklettel együtt kell benyújtani Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Osztályához (9400 Sopron, Fő tér 1.)

 

A pályázat beadható 2019. március 11. - 2019. október 31-ig

 

A benyújtott pályázatokról a Kulturális és Oktatási Bizottság, alapítványok esetében a Közgyűlés dönt a beadást követő 60 napon belül. A döntést követő 8 napon belül a pályázók írásban kapnak értesítést. A döntés ellen nincs jogorvoslati lehetőség.

 

A támogatás felhasználásáról, az elszámolás módjáról, a dokumentálás formájáról a pályáztató a pályázóval szerződést köt.


A pályázathoz kapcsolódó dokumentáció teljes körű kitöltéséről, illetve a pályázat célkitűzéseiről részletes felvilágosítás a Humánszolgáltatási Osztálynál kérhető.

(Tel: 99/515-216, e-mail: baloghne.filipp.beata@sopron-ph.hu


A pályázati dokumentáció letölthető a www.sopron.hu honlapról.

 

 

                                    Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének

                                          Kulturális és Oktatási Bizottsága

 

 

Mellékletek:2019. március 11. / Pályázati támogatások