Nyomtatás

KSH - Jelentkezés a Népességmonitor felmérés kérdezői feladataira

Kedves Érdeklődő!

Ön szívesen foglalkozik emberekkel? Jól jönne a keresetkiegészítés? Hajlandó utazni, több települést is felkeresni érte? Akkor 2022. június és július folyamán dolgozzon együtt velünk!

A Központi Statisztikai Hivatal lakossági összeírási munkákhoz kapcsolódóan keres kérdezői feladatok elvégzésére jelentkezőket. A feladat ellátása megbízási jogviszonyban történhet, az öregségi nyugdíjkorhatárt be nem töltött személyekkel van lehetőségünk szerződést kötni. A munkavégzés ideje: 2022. június 10. és július 10. között.

A kérdező feladata több településen a kijelölt személyek felkeresése és a Népességmonitor kérdőívének személyes lekérdezése.

A kérdezőkkel szemben elvárt követelményeink:

A feladatban való részvételre https://www.ksh.hu/kerdoivek/nepessegmonitor/urlap.html címen található jelentkezési lap kitöltésével, valamint az adatkezelési tájékoztató elfogadásával jelentkezhet, 2022. május 20-ig.

(Esetleges kérdéseit felteheti az alábbi elérhetőségen: nepessegmonitor@ksh.hu)

Adatait minden esetben az Adatvédelmi tájékoztatót és a hatályos jogszabályokat betartva kezeljük, és kérésre bármikor töröljük.2022. május 11. / Közlemények