datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Városi hírek Turisztikai Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Tájékoztató EFER (elektronikus fizetési szolgáltatás) befizetésről

Felhívjuk Tisztelt Adózóink figyelmét, hogy az E-Önkormányzat Portálon keresztül ügyfélkapus belépéssel, Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatát kiválasztva lehetőség van bankkártyás befizetésre, mely díjtalan és a befizetett összeg az adószámlán azonnali feldolgozásra is kerül.

A szolgáltatást azon adózók vehetik igénybe, amelyek adóhatóságunk által nyújtott elektronikus szolgáltatásokhoz hozzáféréssel rendelkeznek. Az ügyintézésre jogosult személy ügyfélkapus azonosítást követően a bal menüsor E-Fizetés menüpontot választva Adók, Díjak, illetékek befizetése almenüre kattintva a Választható befizetések funkción belül választhatja ki a befizetni kívánt adónemet és adhatja meg az adó összegét, majd a Fizetés összesítés gombra kattintva indíthatja a szolgáltatást.

Célszerű előtte a bal menüsor Helyi adózás menü, Adóegyenleg lekérdezés almenüben az adóegyenleget letölteni.

Sikeres tranzakció esetén az adószámlán néhány másodperc múlva megjelenik az elszámolt befizetés. A 0-24 órás szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az adózó szükség esetén (pl. adóigazolás) azonnal, a nap bármely időszakában rendezheti adótartozását.