datum+nevnap
| | |


Belvárosi képek
 
 
Városi hírek Turisztikai Portál E-Ügyintézési Portál Társulás

továbbküldés e-mailben | nyomtatás

Közlemény

KÖZLEMÉNY

 

 

A Kormány a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelettel 2020. november 4. napjától Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

 

Fentiekre tekintettel ezúton tájékoztatom a helyi lakosságot és a helyben érdekelt szervezetek képviselőit, hogy Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének összehívására, az állampolgárok KÖZMEGHALLGATÁSON való személyes megjelenésére nincs lehetőség, azonban a veszélyhelyzet fennállása alatt is élhetnek az írásbeli kérdésfeltevés és javaslattétel jogával.

 

Kérem, hogy kérdéseiket, javaslataikat „KÖZMEGHALLGATÁS” megjelöléssel

 

2020. december 5. napjáig

 

elektronikus úton a kozmeghallgatas@sopron.hu e-mail címre, vagy levélben a Polgármesteri Hivatal postacímére (9400 Sopron, Fő tér 1.) szíveskedjenek eljuttatni, vagy a Polgármesteri Hivatal aulájában található gyűjtőládába elhelyezni.

 

 

A feltett kérdésekre, javaslatokra a közmeghallgatás lezárultát követően legkésőbb tizenöt napon belül írásban válaszolunk. A beérkezett megkeresésekről és az azokra adott válaszokról összefoglalót teszünk közzé a város honlapján.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!

 

 

Dr. Farkas Ciprián

polgármester